Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Trainingen

In al mijn trainingen maak ik gebruik van de unieke combinatie van trainen, coachen en acteren. Ik kijk naar de mens als geheel en in gun iedereen de kans om te leren en de regie tekrijgen. Regie staat zowel voor in de situatie zijn als ook boven de situatie zweven. Op deze wijze leer je kijken naar wat er speelt op de verschillende communicatie niveaus. Zowel bij jezelf als bij de ander. Regie hebben is zoveel meer dan de leiding willen nemen. Je leert je eigen oplossing te vinden EN verder het je eigen maken. Ik laat je ontdekken, leer je de vaardigheden om de regie te krijgen en leer je goe je jouw unieke instrumenten kunt benutten! Ik pas dit toe in alle trainingen. Voorbeelden van trainingen zijn:

      

          EFFECTIEF COMMUNICEREN                                                          FEEDBACK GEVEN

          GESPREKSTECHNIEKEN                                                                   PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

          COACHEND LEIDINGGEVEN                                                           OMGAAN MET WEERSTAND

          ASSERTIVITEIT                                                                                   SITUATIONEEL LEIDINGGEVEN

          VERKOOP EN VERKOOPGESPREKKEN                                          ONDERHANDELEN

          ADVISERING EN ADVIESGESPREKKEN                                          VERZUIM EN VERZUIMGESPREKKEN

          BEOORDELINGS- EN FUNCTIONERINGSGESPREKKEN              PRESENTATIETECHNIEKEN

 
 
 
Copyright © 2023 RV Training
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren