Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Coaching en Teamcoaching

Soms mis je een sparringspartner. Of loop je vast in je ontwikkeling, omdat je bepaalde vaardigheden mist. Je voelt dat je je invloed wilt vergroten of effectiever wilt leren werken. Één op één coaching kan je verder helpen. Coaching bijvoorbeeld bij zaken aan als: Wat zijn mijn sterke en zwakke punten als leidinggevende?, Hoe kan ik meer ruimte innemen in een team waarin ik werk?, Op welke punten kan ik mijn communicatie verbeteren?, Hoe kan ik mij persoonlijk als mens verbeteren?

Als coach ga ik verder dan het faciliteren of begeleiden van het proces. Ik richt mij op het laten ontdekken, leren en ervaren en laat je inzicht krijgen in jouw model van de wereld. Ik weet je op je gemak te stellen of je (bewust) uit je comfort-zone te halen, net wat op dat moment nodig is. Door veel gebruik te maken van unieke interactieve werkvormen, zul je meer inzicht krijgen in je eigen overtuigingen en gedrag. Hierdoor krijg je meer regie over jezelf.

 
 
 
Copyright © 2023 RV Training
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren